У Києві відкрили Шулявський шляхопровід

Його встигли відкрити до Нового року, як і було обіцяно

У суботу, 28 грудня, мер Києва Віталій Кличко відкрив проїзд Шулявським шляхопроводом. Прям трансляція цього відбувалася на сторінці Facebook Віталія Кличка. 

Також учора, 27 грудня у Києві відбулись випробування Шулявського шляхопроводу на міцність. Естакаду перевіряли на надійність за допомогою восьми надважких 30-тонних вантажівок.


Нагадаємо, що 27 лютого 2017 року стався обвал на Шулявському шляхопроводі. Реконструкцію запланували на листопад 2018 року, але строки перенесли на 2019 рік. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у січні кияни отримають платіжки із меншими рахунками за тепло. У січні кияни отримають платіжки із меншими рахунками на оплату за тепло - приблизно на 22-23 відсотка. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. Він також зазначив, що місто робить все можливе, аби здійснити модернізацію теплоенергетичного комплексу столиці. Кличко зазначив, що в 2018-му році місто повернуло теплоенергетичний комплекс з довгострокової оренди комерційною структурою. І сьогодні пріоритет муніципальної теплопостачальної компанії - не прибутки, а модернізація застарілої системи та якісний сервіс для киян. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися