У Києві лунали вибухи: Росія масовано атакувала з повітря

В українській столиці в ніч на 19 листопада лунали вибухи - російські окупанти атакували місто з повітря

В українській столиці в ніч проти 19 листопада лунали вибухи — російські окупанти атакували місто з повітря дронами-камікадзе Shahed-136. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, БПЛА противника були запущені багатьма групами та заходили на атаку Києва хвилями за різними напрямками, одночасно постійно змінюючи вектори руху маршрутом. Тому й тривога у столиці оголошувалась кілька разів.

Силами та засобами ППО на території Києва та на підступах до міста було вражено близько десятка цілей. За поточною інформацією, у місті не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань.

Нагадаємо, що на війні з російськими окупантами загинув відомий футболіст з Київської області - йдеться про воротаря білоцерківського "Білого Барса" Олексію Логінову, повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради.

За словами чиновників, Логінов народився 25 листопада 1999 року у Києві, у хокей починав грати у школі "Сокола", з яким у 2015-му став бронзовим призером чемпіонату України U17.

Наступні два роки Логінов перебував у системі іншої київської школи "Крижинка", а 2017-го дебютував у дорослому чемпіонаті України за столичних "Льодяних Вовків". Зігравши за команду 1 матч, Олексій перебрався до Білого Барсу, з яким став чемпіоном України-2018 серед молоді (U20) та, зігравши два матчі у дорослому національному чемпіонаті, приєднався до отримання білоцерківцями бронзи.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3493


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися