Росія вдарила по критичній інфраструктурі Київської області: деталі

Російські окупанти завдали удару по об'єкту інфраструктури на території Київської області під час атаки в ніч проти 19 листопада

Російські окупанти завдали удару по об'єкту інфраструктури на території Київської області під час атаки в ніч проти 19 листопада. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами начальника ОВА Руслана Кравченка, тієї ночі поспіль російські терористи атакують область за допомогою БПЛА. Повітряна тривога тривала близько п'яти годин.

У регіоні активно працювала ППО. Внаслідок атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об'єкт. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. Пожежу ліквідовано.

Усі екстрені служби та оперативні групи задіяні та працюють над фіксацією та усуненням наслідків атаки.

Нагадаємо, що на війні з російськими окупантами загинув відомий футболіст з Київської області - йдеться про воротаря білоцерківського "Білого Барса" Олексію Логінову, повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради.

За словами чиновників, Логінов народився 25 листопада 1999 року у Києві, у хокей починав грати у школі "Сокола", з яким у 2015-му став бронзовим призером чемпіонату України U17.

Наступні два роки Логінов перебував у системі іншої київської школи "Крижинка", а 2017-го дебютував у дорослому чемпіонаті України за столичних "Льодяних Вовків". Зігравши за команду 1 матч, Олексій перебрався до Білого Барсу, з яким став чемпіоном України-2018 серед молоді (U20) та, зігравши два матчі у дорослому національному чемпіонаті, приєднався до отримання білоцерківцями бронзи.

Читайте также