У Київській області надаватимуть безкоштовну допомогу: як отримати

У Бучі на території Київської області надаватимуть безкоштовну допомогу місцевим жителям

У Бучі на території Київської області надаватимуть безкоштовну допомогу місцевим мешканцям — йдеться про прийом у психолога. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, кваліфіковані психологи пропонують городянам відновити своє самопочуття та відчути ментальне розвантаження. Мешканців міста 24 листопада та 1 грудня запрошують на зустріч із фахівцями до Публічної бібліотеки на вулиці Енергетиків. Сеанси продовжаться з 15:00 до 16:00. Адміністратор Аліна: 38 (099) 193-45-98.

Також у Бучі на вулиці Енергетиків, 19 пройде групова робота "Що таке травма" з Вікторією Нечипоренко. Там можна обговорити важливі теми про травматичні події, як вони впливають на життя і як допомогти людині, яка опинилася в такому стані. Захід відбудеться 23 та 29 листопада о 15.00. Адміністратор Дар'я: 38 096 322-16-06.

Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДТЕК у коментарі журналістам видання Forbes.

За словами енергетиків, восени 2022 року через масований обстріл енергоінфраструктури споживачам вимикали світло за графіками. Окремих клієнтів не вимикали, вони підключені до критичної інфраструктури. Наразі працівники ДТЕК Київські регіональні електромережі вдвічі зменшили кількість споживачів, приєднаних до енергомереж критичної інфраструктури та яких не вимикали від енергопостачання минулого року. Цієї зими їх буде 10,5% усіх споживачів регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися