У Києві на Майдані розпочали будівельні роботи: подробиці (Фото)

У центральній частині української столиці на Майдані Незалежності розпочали будівельні роботи

У центральній частині української столиці на Майдані Незалежності розпочали будівельні роботи — комунальники замінюють плитку. Про це стало відомо із повідомлень, які публікують місцеві канали у соціальних мережах.

Повідомляється, що плитку замінюють лише у Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського. Тут часто паркуються автомобілі, тому стан плитки був незадовільним.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво — йдеться про реконструкцію однієї з міських площ, на яку витратить понад 7 мільйонів гривень. Про це стало відомо із відповідного тендеру в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради готовий був заплатити за реконструкцію площі на вул. Героїв Небесної Сотні з будівництвом пам'ятника на честь борців за свободу та незалежність України ("упорядкування навколо розподільчого пункту") 7 млн 219 тис. 894,02 гривні.

За результатами відкритих торгів з особливостями, що відбулися напередодні, переможцем тендеру, з яким місцева влада збирається укласти договір підряду, стало ТОВ "Білоцерківроузопторг" - єдина фірма, що зацікавилася реконструкцією об'єкта. Ціна питання – 7 млн 194 тис. 589,20 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися