У Київській області заплановано довгі та масштабні відключення світла: графік

У Ржищівській громаді на території Київської області 23 листопада заплановано тривалі масштабні відключення електроенергії

У Ржищівській громаді на території Київської області 23 листопада заплановано тривалі масштабні відключення електроенергії – причиною стануть планові ремонтні роботи енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала голова Ржищівської міської територіальної громади Христина Чорненька.

За її словами, у зв'язку з виконанням цих робіт 23 листопада у період з 08:00 до 18:00 буде відключено електроенергію у наступних населених пунктах:

м.Ржищів - вул.Соборна; с.Кузьминці – вулиці: Кооперативна, Легліч; с.Панікарча – вулиці: Польова, Садова, Центральна, Шевченка, Юрія Гладченка.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво — йдеться про реконструкцію однієї з міських площ, на яку витратить понад 7 мільйонів гривень. Про це стало відомо із відповідного тендеру в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради готовий був заплатити за реконструкцію площі на вул. Героїв Небесної Сотні з будівництвом пам'ятника на честь борців за свободу та незалежність України ("упорядкування навколо розподільчого пункту") 7 млн 219 тис. 894,02 гривні.

За результатами відкритих торгів з особливостями, що відбулися напередодні, переможцем тендеру, з яким місцева влада збирається укласти договір підряду, стало ТОВ "Білоцерківроузопторг" - єдина фірма, що зацікавилася реконструкцією об'єкта. Ціна питання – 7 млн. 194 тис. 589,20 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися