У Київській області продовжується важливе масштабне будівництво: деталі

В Ірпені на території Київської області продовжується дуже важливе будівництво

В Ірпені на території Київської області триває дуже важливе будівництво — йдеться про реконструкцію Гостомельського шосе та будівництво приватних будинків у цій частині міста. Про це стало відомо із повідомлення, яке було опубліковано на каналі ITV.

Відомо, що в озло магазину "Бджілка" вже відновлено асфальт, нині робітники викладають тротуарну плитку та завершують встановлення парканів біля приватних будинків. За попередніми планами, капітальний ремонт Гостомельського шосе має бути закінчено вже за місяць.

Також триває і будівництво приватних будинків на Гостомельському шосе. Варто зазначити, що приватний сектор на вулицях Багірова та Гостомельському шосе відбудовують за програмою Київської обласної військової адміністрації. Тут з нуля має збудувати 36 будинків, ще стільки ж відремонтувати.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво — йдеться про реконструкцію однієї з міських площ, на яку витратить понад 7 мільйонів гривень. Про це стало відомо із відповідного тендеру в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради готовий був заплатити за реконструкцію площі на вул. Героїв Небесної Сотні з будівництвом пам'ятника на честь борців за свободу та незалежність України ("упорядкування навколо розподільчого пункту") 7 млн 219 тис. 894,02 гривні.

За результатами відкритих торгів з особливостями, що відбулися напередодні, переможцем тендеру, з яким місцева влада збирається укласти договір підряду, стало ТОВ "Білоцерківроузопторг" - єдина фірма, яка зацікавилася реконструкцією об'єкта. Ціна питання – 7 млн. 194 тис. 589,20 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися