На Київщині роздають безкоштовні речі: вони допоможуть на дорозі

У Броварах на території Київської області місцевим жителям безкоштовно роздають світловідбиваючі стрічки

У Броварах на території Київської області місцевим мешканцям безкоштовно роздають світловідбиваючі стрічки для пересування вздовж доріг у темний час доби. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого місцевим виданням Трибуна-Бровари.

Відомо, що і ініціатива виникла через сумну статистику ДТП за участю пішоходів у темний час доби на неосвітлених пішохідних переходах. І не тільки. Зараз же темніє вже о 16 годині.

Класні керівники, вчителі, вихователі, тренери, керівники гуртків можуть одержати такі стрічки безкоштовно за адресою: Бровари, вул. Чорновола, 8 (пн-пт, з 10:00 до 18:00) або у волонтерів ГО.

Нагадаємо, що в українській столиці в ніч на 22 листопада випав сніг, синоптики прогнозують різке погіршення погодних умов у місті та на території Київської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

Під ранок у Києві вже випав перший сніг. За словами синоптиків, у регіоні прогнозується хмарність та снігопад, на дорогах буде ожеледиця. Пориви північно-східного вітру досягатимуть швидкості 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься від 6 до 1 градуса морозу, у Києві — від 2 до 4 градусів нижче за нуль. Оголошено перший рівень небезпеки, така погода може спричинити погіршення дорожнього руху.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

22 листопада 2023, 10:17

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Росія й Індія проводять спільні військово-морські навчання..........PUTIN MODI SI XAMENEI TRAMP===ETO PRESTUPNUE CHUDOVISHA SPOSOBNUE OBRAZOVUVAT'' =TENEVUE SOIUZU= UBIVAIUSHIE DEMOKRATIIU I LIUBOE CHELOVECHNOE SOVERSHENSTVOVANIE RODA CHELOVECHESKOGO........PUTIN UBIVAET SIRIITSEV UKRAINTSEV IZRAIL''TIAN PALESTINTSEV A DEGENERAT MODI PREVRATIVSHUI INDIIU V VONIUCHEE MUSORNOE =POMOINOE VEDRO= PROVODIT VOENNUE UCHENIIA S SATANOI 21 VEKA PUTINISTICHESKIM ABSOLIUTNUM OTMOROZKOM.........UKRAINA KAK I INDIIA KITAI IRAN===ETO NEZAVISIMAIA STRANA I NIKTO NE IMEET PRAVA PODDERSHUVAT'' KREMLEVSKOGO PUILO FIURERA UNICHTOSHAIUSHEGO UKRAINU I UKRAINSKII NAROD NO PRESTUPNIKI===DIKTATORU SI MODI XAMENEI TOL''KO ETIM ZLOM I ZANIATU A PREDATEL'' NATO I DEMOKRATII OLIGARX TRAMP SCHITAET PUTINA =SVOIM DRUGOM= OBOLVANIVAIA AMERIKANSKIX IZBIRATELEI VUNOSIASHIX NA VERSHUNU VLASTI FASHUSTOV RASHUSTOV IMPERIALISTOV..........Прем'єр Нідерландів, найімовірніше, стане новим генсеком НАТО – ЗМІ........NOVOSTI REGRESSIVNUE===RIUTTE===ETO DIKTATOR TRAMPIST MERKELIST PUTINIST =PEREODEVSHUISIA V VOZDUXE= ZAXVATIV NEDEMOKRATICHNUIU KADENTSUIU PREM''ER MINISTRA STAV TIRANOM.........A SLABO IZBRAT'' GOSPOSHU DALIA GRIBAUISKAITE VOENNUM LIDEROM NATO KOTORUI OBESHAET RASKOLOT'' I SUSHNOSTNO UNICHTOSHUT'' PUTINIST TRAMP PRIIDIA K PRESTUPNOI ANTINARODNOI VLASTI.........PREZIDENT TRAMP 2024===ETO =POXORONU DEMOKRATII= =POXORONU NATO= I VOZMOSHNO =POXORONU EVROSOIUZA= ESLI MARIN LE PEN =ADG= ORBAN FITSO OBOLVANIAT IZBIRATELEI RADI ZAXVATA PRESTUPNOI PROPUTINSKOI VLASTI..........==========DSHOZEF BAIDEN===PREZIDENT USA 2024=2028===SPASITEL'' DEMOKRATII SPASITEL'' EVROSOIUZA SPASITEL'' UKRAINU IZRAILIA PALESTINU OT SIL ABSOLIUTNOGO PUTINO=SI=MODI=XAMENEISKOGO ZLA.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися