У Києві на Оболоні закінчують будівництво Окружної: деталі (Фото)

В Оболонському районі української столиці завершуються роботи з будівництва Великої Окружної дороги

В Оболонському районі української столиці завершуються роботи з будівництва Великої Окружної дороги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано у спільноті "Оболонський район" у соціальних мережах.

За словами учасників групи, на дорозі вже провели чистове асфальтування та нанесли розмітку.

Нині тут облаштовують освітлення та проводять роботи з благоустрою території, а саме завозять чорнозем та висаджують рослини.

Також добудовують повідомлення з вулицею Богатирською на розв'язці, а старому розвороті проспекту повністю оновили асфальт.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Бориспіль-Маріуполь йдуть роботи з будівництва нового мосту через річку Сула. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Відомо, що дорожники завершили влаштування гусасфальту на мосту. На металевій прогінній будові уклали два шари литого покриття по 4 см кожен.

Така суміш спеціально розроблена для влаштування на металевому полотні. Звичайний асфальтобетон при укладанні на металеву поверхню не буде "працювати". Достоїнствами матеріалу є зносостійкість, водонепроникність, морозостійкість та висока щільність.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киянин

26 листопада 2023, 04:05

"Добудовують повідомлення..." м-да...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися