У Київській області на кілька днів закриють рух транспорту: маршрут

В Ірпені на території Київської області надовго перекриють рух транспорту

В Ірпені на території Київської області надовго перекриють рух транспорту — йдеться про залізничний переїзд на вулиці Центральній. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Ірпінської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, на час виконання ремонтних робіт на переїзді пропуск автотранспорту здійснюватиметься через шляхопровід, розташований на вул. Підгірна та вул. Центральна.

Перекриють переїзд у зв'язку із проведенням невідкладних ремонтних робіт (середній ремонт залізничної колії). З метою забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту інформуємо про тимчасове закриття руху автотранспорту на залізничному переїзді з 23 по 26 листопада з 8:00 до 19:00. Водіїв просять із розумінням поставитися до ситуації та враховувати цю інформацію при плануванні поїздок.

Нагадаємо, що в українській столиці біля станції київського метрополітену "Лівобережна" закриють рух транспорту – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, рух буде обмежено до 10 грудня. на перетині проспекту Броварського з вулицею Андрія Шептицького шляховики роблять ремонт деформаційних швів шляхопроводу.

Водіїв просять зважати на обмеження при плануванні маршруту.

Джерело: https://t.me/newsimr/16785


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися