З Києва на Харківщину відправився унікальний потяг-кухня: подробиці, фото

Потяг повіз смаколики для тих, хто кожен день допомагає жити в прифронтових містах

Сьогодні, 23 листопада, об 11:00 із першої колії Центрального залізничного вокзалу Києва на Харківщину вирушив Food Train. Це унікальний потяг-кухня, який везе святкові страви на честь Дня подяки. Про це повідомили в "Укрзалізниці". 

Поїзд-кухня вирушив до міста Ізюм, Харківської області в День подяки, традиційне американське сімейне свято, щоб подякувати тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону триматися й рухатися вперед до перемоги. Серед цих людей - працівники ДСНС, поліцейські, медики, залізничники. Спеціально приготовлені святкові страви, такі як запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг, також будуть передані жителям міст, які потребують допомоги у забезпеченні їжею, через волонтерів Save Ukraine.

- Укрзалізниця впроваджує новий соціальний проєкт, реалізований у співпраці з Фондом Говарда Баффета. Символічно, що Food Train розпочав свій перший рейс у День подяки. Сьогодні ми хочемо висловити вдячність нашим військовим та тим, хто кожного дня рятує цивільне населення у прифронтовій Харківщині , - підкреслив голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко.

Будівництво та експлуатація поїзда фінансуються повністю Фондом Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation). Сам Говард Баффет регулярно користується послугами Укрзалізниці був також присутній, але віртуально, під час відправлення поїзда. 

- Це дивовижно спостерігати за інноваціями, які допомагають українцям. У грудні я планую приєднатися до Food Train та пропонувати їжу всім українцям вздовж лінії фронту, - заявив Баффет. 

picture

picture

picture

picture


Джерело: https://t.me/UkrzalInfo


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися