На Київщині встановлять новітню систему: що потрібно знати людям

У Броварській громаді на території Київської області встановлять новітню систему спостереження

У Броварській громаді на території Київської області встановлять новітню систему спостереження — на капітальний ремонт системи відеоспостереження та додаткове встановлення камер депутати виділять майже 5 млн. гривень. Про це повідомили на каналі місцевого видання Трибуна-Бровари.

Відомо, що на "комунальній" комісії розглядалося питання про необхідність фінансування капітального ремонту та удосконалення інтегрованої системи відеоспостереження в громаді.

Обговорення питання розпочалося із зміни суми фінансування, зазначеної у проекті рішення.

Начальник управління житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Світлана Решетова повідомила, що вже виготовлено проектно-кошторисну документацію на ці види робіт.

У проект входить 15 перехресть та вулиць, також він зачіпає частину сіл Княжичі та Требухів.

Проектування здійснювалось з урахуванням побажань поліції, Броварської військової адміністрації, а також за дорученням штабу оборони Київської області від 2022 та 2023 років.

У проекті передбачено встановлення сонячних панелей, акумуляторів, безперебійників тощо. Днями має оголосити тендер на очікувану вартість цих робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Tetiana

27 листопада 2023, 00:04

Я щось не помітила? А що війна в країні закінчилась і нікуди гроші діти?! Вдягніть та забезпечте ЗСУ!!!!!

Атас

26 листопада 2023, 19:49

В Димерці тоже така херня , то машини то камери , то бабло один одному преміями дають як заслуженим жителям району і ТД тп .

Наталі

25 листопада 2023, 21:35

А потім всіх цих,що там приймали участь,відправити на схід для захисту Батьківщини!!! Скільки можна гроші мити !!!На хера нам ці нові системи,бруківки і т.інше,коли хлопцям на 0 потрібно озброєння, амуніція і т.інше!!!!Люди останні гроші віддають на захист держави,а ці тварюки систему відеоспостереження удосконалюють...щоб дрони відслідковувати?чи на хера?!!

Ганна

25 листопада 2023, 18:58

Боже, в країні війна, невже не можна почекати, обов'язково зараз дерибан"!!?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися