У Київській області очікуються неймовірні явища: де їх побачити

На території Київської області та в українській столиці на водоймах очікуються неймовірні природні явища

На території Київської області та в українській столиці на водоймах очікуються неймовірні природні явища. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами синоптиків, починаючи з 30 листопада на річках суббасейнів Верхнього та Середнього Дніпра, Десни, Прип'яті, Київському та Канівському водосховищах очікується поява та подальше посилення льодових явищ у вигляді забережів, шугохода до встановлення льодоставу. Можливе формування зажорів льоду з різким коливанням рівнів води.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області 30 листопада очікується різка зміна погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у регіоні прогнозується хмарність із проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах буде ожеледиця. Пориви південно-західного вітру досягатимуть швидкості від 7 до 12 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься від 8 градусів морозу до 2 градусів тепла, у Києві – від 6 градусів морозу до 0 градусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися