У Києві запустять новий автобус на Подільському мості: маршрут (Карта)

В українській столиці найближчим часом запустять рух громадського транспорту на Подільсько-Воскресенському мосту

В українській столиці найближчим часом запустять рух громадського транспорту на Подільсько-Воскресенському мосту — йдеться про автобусний маршрут, який курсуватиме з 1 грудня. Про це стало відомо з даних, опублікованих на порталі EasyWay.

Відомо, що з 1 грудня по переправі курсуватиме новий автобусний маршрут №111 "Площа Українських Героїв" – ст. м. "Лівобережна".

qvK0dahfH4rjqLUBDG2ice6yr.png

Нещодавно в українській столиці назвали точну дату закінчення робіт на Подільсько-Воскресенському мосту через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав засновник групи компаній-підрядників "Автострада" Максим Шкіль.

За його словами, компанія планує 25 листопада завершити всі роботи, які мали провести в рамках першої черги будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Бар'єрну огорожу закінчать встановлювати 24 листопада, а 25 – шумозахисні екрани. Тобто планують 25 листопада завершити всі роботи на Подільсько-Воскресенському мості та об'єкт може бути відкритий. Але таке рішення ухвалює виключно замовник будівництва – КМДА.

Запуск Подільсько-Воскресенського мосту з'єднає Русанівку та Воскресенка з Подолом. А от Троєщині та Райдужному масиву поки що доведеться почекати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися