На Київщині нададуть безкоштовну медичну допомогу: список послуг

У Таращанській громаді на території Київської області 6 грудня працюватиме бригада медиків – допомогу нададуть безкоштовно

У Таращанській громаді на території Київської області 6 грудня працюватиме бригада медиків – допомогу нададуть безкоштовно. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Таращанської міської територіальної громади на її ресурсах.

За словами чиновників, Таращанська міська лікарня запрошує громаду скористатися послугами мультидисциплінарної бригади, яка прибуде 6 грудня.

Перелік послуг: аналізи; УЗД (ультразвукове дослідження); ЕКГ (електрокардіографія); консультації лікарів: невропатолог; уролог; ендокринолог; психолог; реабілітолог; стоматолог; гінеколог; сімейний лікар.

Попередній запис: 4 грудня з 12:00 до 16:00 та 5 грудня з 11:00 до 14:00. Кожен може скористатись двома послугами за один візит.

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні відчуження на території Київської області показали неймовірне природне явище — йдеться про замерзлі тумани. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано прес-службою Чорнобильського заповідника на його ресурсах.

За словами екологів, ці красиві дрібнозернисті кристали - це замерзлі тумани, які замість звичних росяних крапель накривають крижаним блиском все навколо - гілки, траву, старе листя, ще не зірвані вітром павутиння.

І відразу пейзаж - зі звичного сумного пізньоосіннього - перетворюється на казковий і нереальний. Але навряд чи надовго. Навіть листопадне сонце може легко розтопити паморозову красу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися