У Києві на ВДНГ з'явилася неймовірна локація: де її знайти (Фото)

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) з'явилася неймовірна локація

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) з'явилася неймовірна локація із золотим полем та світловими скульптурами. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою центру на його ресурсах.

Повідомляється, що унікальний парк ілюмінації запрацює в Яблуневому саду, поряд із Оранжереєю, вже 9 грудня. Для киян та гостей міста локація має стати "безпечним місцем" із дитинства. Парк поєднають ілюмінованими тунелями та арками, а гості зможуть робити ідеальні різдвяні фото, прогулюючись простором.

Ілюміновані металеві установки із використанням LED-підсвічування стануть основою локації. Мета всесвіт заселять казковими тваринами та персонажами, чарівними деревами та цікавими абстракціями. Загалом для створення парку використовують понад 50 інтерактивних ілюмінованих скульптур до 7 метрів заввишки.

Родзинкою простору стане золоте ілюміноване пшеничне поле. І як і в реальному житті, після того, як сонце сяде, настає момент, коли колір і освітлення роблять все навколо напрочуд красивими, світлові інсталяції illuminarium занурюватимуть гостей у магічне різдвяне сяйво. Для найменших передбачені святкові квести від Квестманії у вихідні та гри.

На території парку працюватиме фудкорт із смаколиками та теплими напоями. Локація працюватиме на ВДНГ щодня з 9 грудня по 18 лютого, з 15:00 до 22:00 – квиток за 250 грн. (дорослі), 150 грн. (діти), 450 грн. квест (вхідний квиток входить у вартість).

Для дітей віком до 7 років, учасників бойових дій, бійців ЗСУ та осіб з інвалідністю – вхід безкоштовний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися