У Києві хочуть кардинально покращити проїзд у транспорті: що можуть змінити

В українській столиці хочуть кардинально покращити проїзд у громадському транспорті

В українській столиці хочуть кардинально покращити проїзд у громадському транспорті – йдеться про обмеження кількості рекламних вивісок. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, встановити обмеження на рекламні вивіски у громадському транспорті необхідно для забезпечення комфортного та безпечного середовища для пасажирів.

Надмірна кількість рекламних вивісок може відволікати увагу водіїв та пасажирів, що загрожує безпеці на дорозі, вважає киянка-автор петицій.

А також це може агресивна чи надмірна реклама у транспорті, може створювати стресове середовище для пасажирів.

Крім того, киянка закликає міську владу Києва запровадити однотонні рекламні вивіски у місті. Це допоможе зробити вулиці естетично приємними та сприятиме загальному визначенню міста.

Адже, як йдеться у зверненні, однотонні рекламні вивіски створюють гармонійний вигляд міста, зменшують візуальний шум та сприяють кращій сприйнятливості до реклами.

"Це також сприятиме розвитку міського середовища та забезпечить чистоту та порядок. Особливо це стосується громадського транспорту, наприклад, у маршрутних автобусах та метро надто яскрава реклама, яка псує естетичний вигляд і робить вигляд "забрудненого" навколишнього середовища", - додає автор петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися