Укрзалізниця влаштовує зимову мандрівку найдовшою вузькоколійкою в Європі

Вартість квитка на ретропоїзд

Укрзалізниця анонсує зимову мандрівку найдовшою вузькоколійкою в Європі на чолі зі справжнім 70-річним паровозом — 16 грудня. Перед святами Різдва запрошують відчути чарівну зимову атмосферу та подорожувати за мальовничими сніжними місцевостями Поділля на ретропоїзді, яке тягне за собою старовинний німецький паровоз з минулого.

Про це повідомляє "Укрзалізниця". 

У складі поїзда буде легендарний "гастролер" з Київської дитячої залізниці - паровоз Гр-336, виготовлений в 1951 році, і чотири пасажирські вагони Pafawag польського виробництва, які побудовані в 1960 році.

У програмі – подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі, культурно-мистецька програма від Гайворонської міської ради, гарячий та смачний обід на березі могутнього Південного Бугу, благодійний ярмарок на підтримку наших відважних ЗСУ, можливість проїхатися на єдиному в Україні автомобілі, що їздить по рейках!

Квитки на ретропоїзд уже доступні в мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-ботах Укрзалізниці та в касах вокзалів.

Шукайте поїзди сполученням: 

№851 Гайворон — Бершадь, 

№852 Бершадь — Гайворон, 

№854 Гайворон — Хащувате, 

№853 Хащувате — Гайворон. 

Середня вартість квитка на ретропоїзд в одному напрямку — 116 грн для дорослих та 87 грн для дітей до 14 років.

Традиційно для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому призначають курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ — Гайворон та Львів — Гайворон. Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 15 грудня, з Гайворона назад — ввечері 16 грудня. Квитки на трансфер вже у продажу на офіційних вебресурсах Укрзалізниці!




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися