На Київщині готуються до масованих відключень світла в разі обстрілів

Як діятимуть в разі загрози

Київщина додатково спрямувала понад 10 млн грн на формування матрезерву на випадок надзвичайних ситуацій в енергетиці. В Київській ОДА повідомили, що подбали заздалегідь, щоб мешканці області на довгий час не залишались без світла і тепла на випадок нових обстрілів чи негоди.

Про це повідомив Руслан Кравченко, голова Київської ОДА.

Без світла та зв'язку. При свічках, із павербанками, в постійному пошуку, де б підзарядитися. Ці спогади про минулорічну зиму моторошні для кожного мешканця Київщини. Внаслідок постійних ракетних атак було зруйноване обладнання на електроенергетичних підстанціях і електричні мережі. Енергетики 24/7 докладали надзусилля, щоб повернути в наші оселі світло та тепло після атак російських окупантів, - йдеться в повідомленні. 

Рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій КОВА створили резерв  матеріально-технічних засобів, які будемо використовувати у разі загрози чи виникнення надзвичайних ситуацій. Формуємо запаси обладнання, запасних частин, насосного устаткування, реагентів тощо. Додатково на це виділили понад 10 млн грн. У разі проблем спільно з енергетиками будуть відновлювати постачання електрики, води, подачу тепла, ремонтувати об’єкти паливо-енергетичного сектору. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київській області у кількох районах відключатимуть світло через ремонтні роботи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися