У метро Києва зробили важливу заяву про запуск поїздів синьою гілкою: деталі

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливу заяву про частковий запуск поїздів на синій гілці підземки

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливу заяву про частковий запуск поїздів на синій гілці підземки – йдеться про човниковий рух. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, після закриття руху між станціями метро "Деміївська" – "Либідська" фахівці опрацьовують питання покращення сполучення, зокрема можливість запуску "човникового руху" між закритими станціями.

Наголошується, що питання безпеки пасажирів – у пріоритеті для підприємства.

Оперативне закриття ділянки "Деміївський" – "Либідська" було вимушеним кроком, оскільки після обстеження у п'ятницю було виявлено нову тріщину, яка може загрожувати перевезенню пасажирів.

Подальший рух поїздів міг призвести до непередбачуваних наслідків. Поки що компетентні фахівці з'ясовують причини.

Фахівці опрацьовують питання покращення сполучення, зокрема можливість запуску "човникового руху" між закритими станціями. Для цього необхідно провести розрахунки та перевірити ефективність такого повідомлення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися