У Києві запустять революційний транспортний маршрут: подробиці

В українській столиці запустять революційний транспортний маршрут — йдеться про велосипедний шлях між Солом'янським районом та центральною частиною міста

В українській столиці запустять революційний транспортний маршрут — йдеться про велосипедний шлях між Солом'янським районом та центральною частиною міста. Про це стало відомо із проекту Міської цільової програми розвитку транспортної інфраструктури Києва на 2024-2025 роки.

За словами авторів, створення нового маршруту дозволить багатьом киянам пересісти на велосипеди та діставатися двоколісним, кажуть автори проекту Міської цільової програми розвитку транспортної інфраструктури міста Києва на 2024-2025 роки.

За роботи відповідатиме "Київавтодор". Орієнтовна вартість прокладання доріжок – 35,8 млн грн. Основну частину видатків планується на 2025 рік.

Необхідно створити безбар'єрну, безпечну та зв'язкову веломету для щоденних трудових поїздок та активного відпочинку мешканців та гостей столиці.

На сьогоднішній день основний акцент зосереджено на вдосконаленні існуючої велосипедної інфраструктури та об'єднанні розірваних ділянок у єдину цілісну систему.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

12 грудня 2023, 23:19

Заберіть срану російську мову і буде вам щастя

Н

12 грудня 2023, 17:59

Коні поїдуть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися