Оренда квартир у Києві значно подешевшає: скільки доведеться платити

В українській столиці значно подешевшає вартість оренди квартир у Голосіївському районі

В українській столиці значно подешевшає вартість оренди квартир у Голосіївському районі — причиною стане закриття шести станцій київського метрополітену на блакитній гілці. Про це стало відомо з аналізу, опублікованого на порталі дослідження нерухомості ЛУН.

За словами експертів, прогнозується падіння попиту на оренду квартир у Голосіївському районі, проте зниження цін навряд чи буде суттєвим та довгостроковим.

У короткостроковій перспективі ті, хто зараз шукає квартиру в оренду, менше братиме до уваги цей район. Падіння попиту може призвести до зниження цін на оренду, проте навряд чи є суттєвим і надовго.

Голосіївський район – один із найбільш густонаселених у столиці, і призупинення роботи метро спричинить суттєве збільшення заторів у районі.

Після поновлення роботи метрополітену ціни відновляться.

Рух поїздів між станціями "Теремки" - "Деміївська" зупинили 8 грудня з міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів. Відновлювальні роботи на аварійній ділянці за попередніми даними можуть тривати до шести місяців, проводити їх на поверхні.

Читайте также