У метро Києва розповіли, чи закриватимуть нові станції: деталі

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли, чи закриватимуть інші станції підземки, крім ділянки "Теремки" - "Деміївська"

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли, чи закриватимуть інші станції підземки, крім ділянки "Теремки" - "Деміївська". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, ситуація на інших перегонах контрольована. На деяких є піщані ґрунти та поверхневі води.

Фахівці підприємства розуміють, як із цими дільницями працювати, і найголовніше там відсутня раптовість подібних ситуацій до станції "Деміївська".

Бо є певний дебіт води, про який фахівцям відомо, і відповідно до сезону він збільшується чи зменшується, і відповідальні фахівці працюють із цими умовами та ведуть постійне спостереження.

Питання гідроізоляції важливе для всіх метрополітенів. Разом з тим є спеціальні технологічні процеси, що дозволяють експлуатувати ці ділянки у звичайному режимі роботи.

Ситуація, що склалася на ділянці "Деміївська" – "Либідська", нестандартна та потребує оперативних рішень, які вже ухвалили. Київський метрополітен разом із міською владою докладає максимум зусиль, щоб якнайшвидше провести відновлювальні роботи та відновити звичний рух столичної підземки.

У той же час важливо провести всі роботи максимально якісно і з дотриманням усіх технологічних процесів, щоб уникнути в майбутньому подібних ситуацій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися