Під Києвом чоловік наловив раків на 100 тисяч гривень

Відповідно до наданих пояснень порушником, раки були вилучені зі знарядь лову, які йому не належать

На рибоприймальному пункті, в адмінмежах села Ровжі Вишгородського району Київської області, під час перевірки промислового лову в одного з користувачів знайшли 214 раків (понад 11 кг), вилов яких наразі заборонений. Про це повідомляє Київський рибоохоронний патруль.

Збитки рибному господарству склали понад 113 тис. гривень. На порушника оформили відповідний адміністративний протокол, а раків відпустили у річку. Відповідно до наданих пояснень порушником, раки були вилучені зі знарядь лову, які йому не належать. Матеріали готуються та будуть направлені до суду для відповідного рішення.

Нагадаємо, що з 10 грудня 2019 року по 30 червня 2020 року в річках і озерах столиці та Київської області забороняється ловити раків.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві підліток викрав авто та бризнув газом у поліцейського. У поліції розповіли, що на місці юнак почав агресивно поводити себе та конфліктувати, а далі розпилив газ в обличчя правоохоронця та намагався втекти на автівці. Проте провоохоронці наздогнали втікача і затримали. 

У поліції повідомили, що автомобіль, на якому намагався втекти юнак – крадений з вулиці Княжий Затон. 17-річний хлопець заволодів транспортним засобом шляхом сканування сигналізації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися