У Києві кардинально змінили проїзд громадського транспорту: маршрути

На лівому березі української столиці кардинально змінили рух громадського транспорту

На лівому березі української столиці кардинально змінили рух громадського транспорту – причиною стало пошкодження контактної мережі через ракетний удар російських окупантів уночі 13 грудня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, по проспекту Воскресенському через пошкодження контактної мережі змінено рух тролейбусів №№29д, 50к та автобусів №№44, 46.

Рух тролейбуса №29д організовано від зали. ст. "Зеніт" до просп. Воскресенського (вул. Сулеймана Стальського). Тролейбусний маршрут №50к – на дільницях від вул. Милославській до просп. Воскресенського (вул. Сулеймана Стальського) та вул. Милославській у ст. м. "Лук'янівська" (за маршрутом тролейбуса №31). Рух автобусів №№44, 46 – через просп. Алішера Навої, вул. Остафія Дашкевича, вул. Петра Запорожця. Аварійні бригади розпочали відновлення контактної мережі.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували українську столицю балістичними ракетами в ніч проти 13 грудня — є безліч руйнувань та постраждалих. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою командування Повітряних Сил ЗСУ.

Військові заявляють, що близько третьої години ночі росіяни завдали ракетного удару по Києву і випустили 10 балістичних ракет. Всі цілі були знищені силами протиповітряної оборони. Тип ракет поки що невідомий. У Дарницькому, Голосіївському, Деснянському та Дніпровському районах впали уламки. Є руйнування житлових будинків, водопроводу. У Деснянському районі виникло спалах на 7 поверсі 9-поверхового житлового будинку та 8 авто у дворі будинку. Здійснено евакуацію мешканців. Врятовано 17 осіб, із них 7 дітей. На місці працює Червоний Хрест, залучено автобус Київпастрансу для обігріву людей, надається допомога психологічною службою. Потерпілим надано медичну допомогу. Загалом постраждали 53 особи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися