На Київщині зробили важливу заяву про мобільний зв'язок: деталі

На території Київської області зробили важливу заяву про роботу мобільного зв'язку через масштабний збій оператора Київстар

На території Київської області зробили важливу заяву щодо роботи мобільного зв'язку через масштабний збій оператора Київстар. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, для населених пунктів, де відсутнє покриття через атаку на "Київстар", налагоджується альтернативний зв'язок

Йдеться про десять сіл, де мешкає 3000 осіб. У населених пунктах оперативно організуються точки доступу до мережі. Туди передаються термінали Starlink та підключається Wi-fi там, де є фіксований інтернет.

КОВА звернулася до мобільних операторів, щоби вони розширили зони покриття своєї мережі там, де є така технічна можливість.

Продовжуються роботи щодо посилення системи оповіщення. Райони та громади повинні вжити всіх можливих заходів, щоб населення оперативно отримувало сигнали повітряної тривоги.

Відповідне завдання отримали і поліція та ДСНС: у разі небезпеки вони сповіщатимуть людей через гучномовці. На місцях мешканцям має надаватися інформація про адреси Пунктів незламності, де організовано альтернативні кошти.

Джерело: https://t.me/kyivoda/13172


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися