У Києві показали аварійний тунель метро на синій гілці (Фото)

Київська міська прокуратура показала аварійний тунель у київському метрополітені, через який зупинили рух на синій гілці підземки

Київська міська прокуратура показала аварійний тунель у київському метрополітені, через який зупинили рух на блакитній гілці підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою прокуратури на її ресурсах.

За словами правоохоронців, експерти здійснили обміри тріщин у тунельних спорудах та склепіннях, визнавши необхідність детального аналізу проектної, будівельної, виконавчої та іншої документації та геодезії з лабораторними дослідженнями води та ґрунту.

Саме з цим пов'язані обшуки у Київському метрополітені та Метробуді, які влаштували наступного дня, 13 грудня.

Нагадаємо, що в українській столиці з 13 грудня запускають рух поїздів київського метрополітену синьою гілкою підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, між станціями метро "Теремки"-"Деміївська" з 13 грудня запрацює "човниковий" рух поїздів. На цій ділянці по кожному з двох колій курсуватиме поїзд з інтервалом 13 хв та 17 хв, залежно від напрямку руху (за принципом фунікулера або "човником").

Пасажирів закликають уважно слухати оголошення чергових на станції, які інформуватимуть напрямок руху поїзда безпосередньо на платформі.

Працівники метрополітену можуть регулювати прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей на платформах. На станціях розмістять навігаційні матеріали, де вказано режим роботи синьої лінії метро, а також графік "човникового" руху поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


христя

14 грудня 2023, 09:29

забрать авто у министрив и заставить на метро катаца тоди буде толк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися