На Київщині готуються до масових відключень світла: подробиці

На території Київської області готуються до масштабних відключень електроенергії

На території Київської області готуються до масштабних відключень електроенергії – причиною стало різке погіршення погодних умов. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДТЕК на її ресурсах.

За словами енергетиків, їх переводять на посилений режим роботи. Протягом дня на Київщині очікується мокрий сніг, дощ та пориви вітру.

Через це енергетики переходять у посилений режим роботи та готуються ліквідувати наслідки аварій у разі їх виникнення.

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні відчуження на території Київської області показали неймовірне природне явище — йдеться про замерзлі тумани. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано прес-службою Чорнобильського заповідника на його ресурсах.

За словами екологів, ці красиві дрібнозернисті кристали - це замерзлі тумани, які замість звичних росяних крапель накривають крижаним блиском все навколо - гілки, траву, старе листя, ще не зірвані вітром павутиння.

І відразу пейзаж - зі звичного сумного пізньоосіннього - перетворюється на казковий і нереальний. Але навряд чи надовго. Навіть листопадне сонце може легко розтопити паморозову красу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися