У Києві жінки, які мріють відкрити мінісадочки, можуть отримати чималий грант

Прийом заявок буде відкритий до 25 грудня

Міжнародна організація праці запрошує жінок, які мріють відкрити мінісадочки, взяти участь у навчанні з можливістю отримати грант до  25 тисяч доларів. 

Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Проєкт  "Розширення послуг із догляду за дітьми й дошкільної освіти через пілотування мінісадочків", спрямований на просування гендерної рівності та підвищення доступності послуг якісного догляду за дітьми, та має на меті розширити можливості жінок із підприємницькими прагненнями створювати та керувати мінісадочками із доступними цінами та послугами для дітей віком 0-3 років, - йдеться в повідомленні. 

Програма навчання розрахована на п'ятиденний курс для 30 учасниць і охоплює основні аспекти підприємницької діяльності в сфері догляду за дітьми.Учасниці отримають знання про управління бізнесом, навички оперативного менеджменту та фінансове планування.

Після завершення курсу чотири найкращі бізнес-плани, обрані через конкурс, матимуть можливість отримати гранти для створення своїх міні-дитячих садків.

Хто може взяти участь?

- Взяти участь запрошують жінок з Київської та Житомирської областей, які мріють відкрити свій бізнес із догляду за дітьми віком 0-3 роки. 

- Гранти можуть отримати: ФОП, приватні підприємства, ТОВ, НГО

- Сума гранту - до 25 000 доларів 

Як доєднатись 

Щоб долучитись достатньо просто заповнити форму заявки на участь, де потрібно  поділитися своєю мотивацією, досвідом і планами щодо сприяння цілям проєкту. Прийом заявок буде відкритий до 25 грудня. Запитання та скарги приймаються за адресою: [email protected].



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися