Користувачам Київстару радять терміново змінити всі паролі

Як часто необхідно змінювати паролі

Наслідки кібератаки на "Київстар" можуть мати вплив на кожного українця через поточний стан війни, а також включаючи кібервійну  у країні.

Про це в інтерв'ю NV Бізнес заявив співзасновник компанії Cyber Unit Technologies Єгор Аушев.

Якщо щось відбувається, те, чого ви не розумієте, не зайвим буде змінити паролі на тих ресурсах, якими ви користуєтеся. Регулярно відбуваються крадіжки даних. Ми перебуваємо в стані війни, кібервійни, зокрема, — зазначив експерт.

Він також підкреслив необхідність регулярно змінювати паролі, навіть якщо не спостерігається кібератака з боку російських хакерів. Експерт підкреслив, що це важливо для забезпечення безпеки як військових, так і звичайних громадян.

Це ваша особиста безпека, безпека ваших рідних, безпека ваших друзів, родичів, військових, наприклад. Тому що вас можуть зламати, щоб отримати доступ до військових, або соцмереж ваших, і зрозуміти, де перебуває та чи інша людина. Тому кожна людина зараз є елементом національної кіберстійкості. Це важливо пам’ятати, — додав експерт.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що "Київстар" повідомив про відновлення основних сервісів, але не виключає можливості виникнення проблем у деяких населених пунктах. 



Джерело: https://biz.nv.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися