У Київському зоопарку відбудуться показові годування оленів

Де та коли годуватимуть родину благородних оленів

У Київському зоопарку цими вихідними відбудуться показові годування нової оленячої родини. Про це повідомляє комунальне підприємство "Київський зоопарк", передають "Коментарі".

Пара молодих благородних оленів – Нео та Трініті оселилися у столичному зоопарку торік. Водночас у сусідньому вольєрі мешкали п’ятеро різновікових самок без вожака – Зоря, Красуня, Мавка, Зірка та Квітка.

"Майже рік тривало їхнє знайомство в декілька етапів – із фирканням, принюхуванням, перемигуванням та залицянням. І ось нарешті відбулось об’єднання двох груп в одну велику оленячу родину під проводом молодого красеня Нео", – розповіли у Київському зоопарку.

Наразі олені освоїли один із вольєрів, який навесні планують переобладнати та збільшити вдвічі. Цими вихідними з нагоди створення родини відбудеться святкове оленяче частування фруктово-овочевими салатами, запашними кормовими віничками та сушеним луговим різнотрав’ям.

Показові годування відбудуться 16 та 17 грудня о 12:00 в Копитному ряду.

Нагадаємо, що центральні квиткові каси зоопарку працюють у понеділок із 12:00 до 15:00, із вівторка до неділі – з 10:00 до 15:00. Вхід у зоопарк – до 15:00, перебування на території – до 16:30.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися