Стало відомо, яка громада Київщини найбільше постраждала від рук окупантів

Там пошкоджена 81 багатоповерхівка

Бородянська громада Київщини – одна з тих, які найбільше постраждали від рук окупантів. Тут пошкоджена 81 багатоповерхівка, із яких 10 знищено взагалі; понад 2 тис. приватних будинків, 10 шкіл, 6 дитсадків, 13 адмінбудівель.

Про це повідомив Руслан Кравченко, голова Київської ОДА.

Тому під час комплексної відбудови Бородянки в проєктах слід враховувати все до найменших дрібниць.  Бородянка потрапила до експериментального проєкту Уряду з відбудови, а також тут триває відновлення 4 багатоповерхівок за програмою UNITED24. Це перша черга комплексної відбудови – понад 40 об'єктів. 

Наша мета – не просто відбудувати, а зробити краще, ніж було, а також надати поштовх для економічного розвитку громади та створення робочих  місць. Це  завдання, яке ставить перед нами керівництво держави. Цього очікують і люди, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що судячи із застосованого озброєння, окупанти наче повернулися до тактики зразка травня 2023 року. Тоді вони постійно змінювали, комбінували, чергували види і типи засобів повітряного ураження




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


.

20 грудня 2023, 09:13

в Бородянці не було стільки навіть до початку війни

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися