Кияни вимагають скасувати комендантську годину на Новий рік

До столичної влади звернулися з петицією

У Києві закликали столичну владу скасувати комендантську годину на Новий рік. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №12722 Данило Ситниченко наполягає скасувати комендантську годину у Києві з 31 грудня по 1 січня 2024 року. Торік вже була така пропозиція, але її не схвалили.

"Враховуючи те що більшість людей і так вештаються по вулиці вночі, у новорічну ніч вони навряд чи будуть зберігати свідомість, та хтось таки буде виходити на вулицю. То у чому проблема на одну ніч дати людям можливість у ніч вийти до друзів чи відсвяткувати спочатку вдома та поїхати до когось", — пояснює своє звернення автор цієї петиції.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Верховна Рада України схвалила в першому читанні законопроєкт про адміністративну відповідальність за порушення комендантської години. На порушників чекатимуть величезні штрафи. Про розміри штрафів читайте за посиланням.

Нагадаємо, торік у Києві засипали столичну владу петиціями щодо скасування комендантської години під час новорічних свят у столиці. Однак пропозиції киян розділилися. Одні автори петицій пропонували скасувати комендантську годину під час новорічних свят, інші були проти через війну та небезпеку обстрілів, а хтось пропонував скоротити час дії обмежень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


антибидло

17 грудня 2023, 18:34

ufo, щоб бидло накінець-то доперло, що іде війна. і якщо це бидло не здатне воювати, то хоча б не плуталось під ногами

ufo

17 грудня 2023, 17:27

Я вообще в принципе в Киеве не вижу в этих ограничениях смысла на данный момент. Разве только чтобы держать быдло, т.е. нас с вами, "в стойлах". Все равно "кто надо" - те и ездят и ходят когда и где хотят и в ус не дуют. И дорогие клубы с ресторанами работают каким-то удивительным образом и ни у кого это вопросов не вызывает. Так в чем тогда смысл этой всей клоунады?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися