У Києві проведуть важливі роботи на Південному мості: йдеться про рух метро

В українській столиці проведуть випробування конструкцій Південного мосту – йдеться про споруди для проїзду поїздів київського метрополітену

В українській столиці проведуть випробування конструкцій Південного мосту – йдеться про споруди для проїзду поїздів київського метрополітену. Про це стало відомо з відповідного тендеру, оприлюдненого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з тендером, йдеться про Сирецько-Печерську лінію метро столиці, зокрема, ту її частину, що веде на лівий берег. Вартість послуг, як зазначено у документах, становитиме 710 тис. грн.

Тендер оголошено 15 грудня, і згідно із законом кінцевою датою подання пропозицій буде 25 грудня. Згідно з оголошенням, виконавцю потрібно буде провести випробування несучих конструкцій естакади метро-проїзд мост-метро через Дніпро.

Вказано і конкретну ділянку: перевірити треба металеву плиту під метропроїздом "у межах опор 11-14".

Випробовувати треба буде рухомим навантаженням, під яким, зазначається в документації, мається на увазі електропоїзд із п'яти чотиривісних вагонів з відповідним навантаженням на кожну вісь (швидше за все, звичайний поїзд, завантажений мішками з піском або спеціальною вагою).

Отриманий результат належить внести до Паспорту естакади. Учасники конкурсної процедури обов'язково повинні мати кваліфікацію та досвід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися