На Київщині у маршрутках почала працювати оплата карткою: де саме

Де доступні безконтактні платежі

"ПриватБанк" представив нове платіжне рішення для транспортних компаній, використовуючи програму "Термінал". Ця система дозволяє пасажирам зручно оплачувати проїзд карткою. Технологія вже успішно впроваджена на деяких маршрутках у Києві та області.

Про це повідомили у пресслужбі банку. 

Так, безконтактні платежі вже доступні в:

- 20 автобусах маршруту №368 (метро "Контрактова площа – Боярка");

- 18 автобусах маршруту №820 (метро "Контрактова площа" – Вишневе);

- 10 автобусах маршруту №805 (метро "Вокзальна" – Вишневе).

Мобільний додаток "Термінал" доступний для операційних систем Android та iPhone, що дозволяє малим підприємствам проводити безготівкові транзакції без спеціального обладнання, такого як POS-термінали, картрідери чи QR-сканери.

Для здійснення оплати перевізник повинен відкрити додаток на своєму смартфоні, ввести суму проїзду та дозволити пасажиру оплатити за допомогою своєї банківської карти або пристрою з NFC-чипом, просто наблизивши його до верхньої частини смартфона перевізника.

У квітні цього року муніципальна влада столиці відновила відкладене питання щодо впровадження безготівкової оплати проїзду у маршрутках міста. Зараз ця система може бути запроваджена через 9 місяців після припинення дії воєнного стану.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у "Дії" можна буде купувати-продавати машини з сьогоднішньої ночі. 15 хвилин і угода оформлена через смартфон, а техпаспорт чи номери можна отримати поштою.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися