На Київщині збираються розпочати дуже масштабне будівництво: деталі

У Макарові на території Київської області збираються розпочати дуже масштабне будівництво

У Макарові на території Київської області збираються розпочати дуже масштабне будівництво — йдеться про будівництво нової багатоповерхівки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, багатоповерхівку відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. У будинку 5 поверхів на 30 квартир.

Він знаходиться за адресою вул. Олександра Довженка, 34. До війни там мешкали 76 осіб. Нині тут мешкає 40 осіб. Під час активних бойових дій на Київщині будинок зазнав значних пошкоджень.

Наразі триває капітальний ремонт будинку. На об'єкті відновлять зруйновані елементи стін, перегородок, перекриттів, капітально відремонтують та прикрасять сходи та міжповерхові майданчики.

Відремонтують дах, влаштують гідроізоляцію, облаштують місця загального користування.

Також передбачено відновити експлуатаційний стан пошкоджених квартир та індивідуальне опалення, замінити електропостачання, водопостачання, каналізацію, газопостачання.

Наразі триває демонтаж пошкоджених елементів місць загального користування та квартир. Завершити відновлення планується 2024 року.

Джерело: https://t.me/kyivoda/13298


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Теж повівся

20 грудня 2023, 09:49

Дима - брехло

пересічний

20 грудня 2023, 09:26

шановні джурналісти. ви хоч не смішите людей своїми глупостями.масштабне будівництво пятиповерхівки? Вавилонська башта?21 століття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися