У Київській області повністю зупинили роботу каналізації: подробиці

У Броварах на території Київської області повністю зупинили роботу каналізації

У Броварах на території Київської області повністю зупинили роботу каналізації — йдеться про центральну каналізаційну станцію, яку зупинили через аварію. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Ігорем Сапожком.

За його словами, у зв'язку з аварійною ситуацією, що виникла 26 листопада 2023 року на центральному самопливному каналізаційному колекторі, і як наслідок – зупинка роботи КНР №3 та пункту прийому стоків, підприємство змушене ухвалити рішення про тимчасове припинення надання послуг з вивезення рідких побутових відходів.

Наразі тривають аварійно-відновлювальні роботи на центральному самопливному каналізаційному колекторі, працівники комунального підприємства разом із фахівцями із профільних організацій докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення повноцінної роботи зазначених об'єктів. Зазначається, що вивезення рідких побутових відходів у Бровари здійснюється приватними компаніями до пунктів прийому Бориспіль та Київ.

Нагадаємо, що в Макарові на території Київської області можна отримати грошову допомогу — йдеться про компенсацію за пошкоджене чи зруйноване під час російської агресії майно. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого Макарівським головою Вадимом Токарем.

За його словами, узгоджено 857 заявок на загальну суму 72,8 мільйона гривень за пошкоджене майно. Також сформовано 119 житлових сертифікатів за знищене житло на 317 мільйонів гривень. Робота комісій продовжується, прийом заявок від жителів Макарівської громади продовжується.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися