У метро Києва зробили важливу заяву про роботу синьої гілки: деталі

У Київській міській державній адміністрації зробили важливу заяву про роботу синьої гілки метрополітену, на якій закрили шість станцій

У Київській міській державній адміністрації зробили важливу заяву щодо роботи синьої гілки метрополітену, на якій закрили шість станцій. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав директор департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандібор.

За його словами, до ритичної транспортної ситуації на станціях Оболонсько-Теремківської лінії метрополітену немає, оскільки немає загрози людському життю, жодної затопленої станції не було і немає.

Він зазначив, що з 8 по 12 грудня вони працювали як укриття, у цей період було припинено рух на 6 станціях "синьої" гілки метрополітену.

З 13 грудня було організовано двосторонній рух двома шляхами між станціями "Теремки"-"Либідська". Потяги не курсують лише між станціями метро "Либідська" та "Деміївська".

Кандибор додав, що між станціями, на яких організовано двосторонній рух двома шляхами, пасажиропотік людей становить орієнтовно 10 000 осіб у будні дні та орієнтовно 4 500 – 5 000 осіб у вихідні.

Натомість для зручності пасажирів додатково організовано рух наземного транспорту, що дублює шість станцій "синьої" гілки метрополітену.

Зокрема, на маршрутах №2-М та №43-К працює 74 автобуси та 20 тролейбусів. Крім того, курсує тимчасовий автобусний маршрут № 60, що з'єднує станції метро "Либідська" та "Деміївська".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Літаки не літають й ...

21 грудня 2023, 11:57

У Нас так все добре . що на якесь там погано можна не звертати уваги

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися