Музеї Києва можна буде відвідати безкоштовно

Перед відвідуванням музеїв необхідно уточнити умови, оскільки деякі установи культури пускають безкоштовно тільки певні категорії громадян

У січні музеї столиці проведуть традиційні Дні відкритих дверей. Всі кияни і гості столиці можуть безкоштовно ознайомитися з представленими експозиціями. Про це повідомляє "Нескучный Weekend" на сторінці Facebook.

Перед відвідуванням музеїв необхідно уточнити умови, оскільки деякі установи культури пускають безкоштовно тільки певні категорії громадян (учнів, студентів, пенсіонерів) або за окремим графіком.

З адресами музеїв і днями, в які експозиції будуть показувати безкоштовно, можна ознайомитися на сайті. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Новий рік у Києві сталася стрілянина. У Києві в новорічну ніч сталась масова бійка зі стріляниною. За попередньою інформацією, постраждали 6 осіб. Повідомляється, що інцидент трапився близько 4:30 неподалік від станції метро "Либідська", на вулиці Велика Васильківська. Через вогнепальне поранення двоє людей були госпіталізовані, ще трьох з різними травмами грудної клітини, обличчя та голови також доставили до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися