У Києві збудують 17 масштабних об'єктів інфраструктури: деталі та терміни

В українській столиці у 2024 році планують збудувати 17 масштабних дорожніх об'єктів

В українській столиці у 2024 році планують збудувати 17 масштабних дорожніх об'єктів. Про це стало відомо з офіційного коментаря, який надав директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор в інтерв'ю журналістам видання "Вечірній Київ".

За його словами, шляховики столиці планують завершити розпочаті у попередні роки роботи.

Він зазначив, що комунальники мають їх завершити, адже їхня вартість постійно зростає і надалі зростатиме в кілька разів. Також наступного року Київавтодор запланував у рамках будівництва та капітальних ремонтів провести роботи на 17 об'єктах.

Зокрема, планується завершити роботи, розпочаті попередніми роками, а саме: реконструкція Дегтярівського шляхопроводу та розв'язки на перехресті вулиць Богатирської з Полярною, капітальний ремонт тротуарної частини проспекту Володимира Івасюка, капітальний ремонт вулиці Митрополита Василя Липківського, проспекту Повітрофлотського від Вишневого до Жулянського шляхопроводу.

Щодо ремонту мостів Кандибор наголосив, що одним із основних напрямків у 2024 році залишаються ремонти аварійних мостів та шляхопроводів.

Зокрема, заплановано реставраційні роботи автопроїздів мосту Метро через Дніпро (протиаварійні роботи), реконструкцію шляхопроводу на перехресті вул. Будівельників із Броварським проспектом та Святошинсько-Броварською лінією метрополітену біля станції метро "Дарниця", капітальний ремонт чотирьох шляхопроводів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Читач #0

3 січня 2024, 06:27

От розумієте як це відбувається? Мені цю статтю рекомендував Гугл. Я повівся: ооо, деталі та строки аж по 17 об'єктах, цікаво! І що я тут прочитав? Нуль цілих дві десятих корисної інформації. Що я роблю далі? Прошу Гугл більше не рекомендувати мені цей сайт. До побачення

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися