У Київській області впроваджують революційне нововведення: деталі (Фото)

На території Київської області у найбільш віддалених населених пунктах запроваджують революційне нововведення

На території Київської області у найбільш віддалених населених пунктах запроваджують революційне нововведення – йдеться про класи безпеки від рятувальників. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За словами рятувальників, вони відвідали Іванківську громаду десь у місцевому ліцеї с. Розваживши відкрили створений Клас безпеки. Заклад невеликий, там навчається менше ніж 100 учнів. Крім того, Розважев знаходиться далеко від столиці, і село знаходилося в окупації під час повномасштабного вторгнення. Як наслідок - місцевість "багата на небезпечні знахідки".

Особливу увагу фахівці Служби порятунку звернули на тему вибухонебезпечних предметів, заборони на кризу, обережності під час зимових канікул. Школярі охоче взяли участь у майстер-класі з використання вогнегасника.

Нагадаємо, що на території Київської області місцева влада запустила революційне нововведення — йдеться про інтерактивну карту відновлення регіону. Про це стало відомо із офіційного повідомлення голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За його словами, і інтерактивна карта дозволяє відстежувати витрати на відновлення Київщини.

Тут є вся інформація про фінансування відновлення пошкоджених об'єктів на рівні району, тергромади, населеного пункту: загальна кількість об'єктів, суми, перелік компаній, які отримують більше коштів за відновлення та хто більше замовляє відновлення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися