На Київщині затримали водіїв, у яких рівень алкоголю у крові перевищував у 11 разів

На обох склали протоколи

На Київщині патрульні продовжують виявляти та відстороняти від керування нетверезих водіїв. На 45 км автодороги Київ — Харків інспектори зупинили авто Toyota Camry.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області. 

Спілкуючись із 59-річним керманичем, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з ротової порожнини, порушення мови та нестійку ходу. Патрульні запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння, на що він погодився. Результат огляду склав 2,15 проміле алкоголю у крові водія. Цей показник перевищував встановлену норму майже у 11 разів.

Через пів години після першої події сталася ще одна на 38 км автодороги Київ — Чернігів, де інспектори зупинили автомобіль Renault Megane Scenic.

Під час спілкування з 40-річним водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на стан сп'яніння, який проводився на місці зупинки із згоди водія, показав 1,61 проміле алкоголю у крові. Це значення перевищило встановлену норму у 8 разів.

Тож охоронці порядку відсторонили цих керманичів від керування транспортними засобами, а також винесли постанову.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві на вулиці Бежівці, що у Борисполі, інспектори виявили авто Skoda Kodiaq, водій якого рухався у комендантську годину. За кермом перебував 45-річний чоловік.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися