На Київщині через масовану атаку перепідключають частину районів: ситуація зі світлом

Внаслідок масованої атаки російських окупантів в області пошкоджені повітряні лінії

Енергетики перепідключають Куренівку, частину Святошинського та Оболонського районів Київщини. В деяких районах міста електропостачання вже відновлено.

Про це повідомляє ДТЕК Київські електромережі.

Через ранкову атаку ворога без світла залишилися мешканці у Святошинського, Шевченківського, Оболонського та Подільського районів. А також частина області — Бучанський, Фастівський, Броварський та Вишгородський райони.

Станом на 12:00 енергетики повернули електроенергію у низку будинків Святошинського, Шевченківського, Оболонського та Подільського районів.

Наразі без світла Куренівка, частина Святошинського та Оболонського районів. Фахівці роблять перепідключення, щоб подати світло всім, хто постраждав у Києві через атаку, — повідомили в ДТЕК Київські електромережі.

Внаслідок масованої атаки російських окупантів в області пошкоджені повітряні лінії високої та середньої напруги. Енергетичні працівники продовжують виконувати ремонтні роботи як у столиці, так і на території Київської області. Міністерство енергетики пояснило, що було змушено вимкнути електропостачання для 250 тисяч споживачів через пошкодження підстанцій.

"Коментарі" писали, що через ракетну атаку РФ зранку 2 січня у Києві фіксуються "значні перебої" з інтернет-зв'язком.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися