На Київщині розпочнеться дуже масштабне будівництво: деталі (Фото)

У Сквирській громаді на території Київської області розпочнуть дуже масштабне будівництво

У Сквирській громаді на території Київської області розпочнуть дуже масштабне будівництво – йдеться про відновлення центру селища Рогозни. Про це стало відомо із повідомлення, яке в соціальних мережах опублікував ініціатор публічних проектів Богдан Гдаль.

За його словами, будівля громадського центру в центрі селища понад 30 років занедбана і не працює. Разом із професійним архітектором активіст створив проект відновлення.

Він зазначив, що це добрий приклад для маленьких сіл. Адже головна концепція полягає не лише у відновленні, а й у тому, щоб маленькі села та міста розвивалися.

Проектом заплановано багатофункціональне приміщення для проведення подій, перегляду фільмів, уроків, майстер-класів, зустрічей.

Також заплановано розмістити адміністративні приміщення села. Надалі, головне, на думку ініціатора, була підтримка громади та місцевої влади цього проектного рішення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Незнамец

5 січня 2024, 10:24

Вы кое сего не поняли? Оеи не назодят снега помле того фкак сами же ращдолбали вторык маяки разгрузки. ВТорые. Я подскажем аошли в стадию распаковка или мы им новорим нормально не мы аас зачищали. Помле подрыва маяков выставленных Байрактар разгрузка группа престала видеть находить снег. А так можно было и полетать. Так что? В эшелоне разгрущка. Но шото долго. Или. Или пропустил же коллектив. Тогда? Брлневичок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися