У Київській області працює безкоштовне таксі: як можна скористатися

У Фастівській громаді на території Київської області діє безкоштовне соціальне таксі

У Фастівській громаді на території Київської області діє безплатне соціальне таксі — скористатися послугою можуть маломобільні громадяни. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

За словами чиновників, послуга надається у межах Фастівської міської територіальної громади не більше трьох разів на місяць.

Користуватися транспортною послугою можуть люди з інвалідністю, в т.ч. діти, особи з вадами опорно-рухового апарату, військовослужбовці та інші соціально вразливі категорії населення

Перевезення не здійснюється до магазинів та ринків, інших закладів та установ з метою вирішення побутових питань. Соціальне таксі може використовуватись для транспортування до лікарні, реабілітаційного центру, ЦНАП тощо.

Скористатися послугами соціального таксі можна у робочі дні: з понеділка по п'ятницю, з 08.00 до 17.00, крім офіційних святкових та неробочих днів.

Для отримання транспортної послуги одержувачу або довіреній особі необхідно звернутися до Фастівського міського терцентру (вул. Героїв Чорнобиля, 13).

Деталі за телефоном: (04565) 5-14-56, 0731816044.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися