У Києві вдарять сильні морози: місто готується до відключень світла

В українській столиці найближчим часом очікуються сильні морози — місто готується до можливих відключень світла

В українській столиці найближчим часом очікуються сильні морози – місто готується до можливих відключень світла. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, останні масовані ракетні удари ще раз довели, що ворог не відмовився від своєї мети знищувати цивільне населення, тому існує реальна загроза повторення повітряних ударів, зокрема по об'єктах критичної інфраструктури.

Найближчим часом у Києві очікується погіршення погодних умов – різке похолодання до -18ºС. Реагуючи на ці виклики, у столиці сьогодні скликано Раду оборони Києва. На засіданні було затверджено алгоритми координації та узгодження дій Сил оборони, правоохоронних органів, ДСНС та районних державних адміністрацій. Було прийнято загальні рішення:

— Забезпечити роботу всіх Пунктів Незламності в цілодобовому режимі;

— перевірити та за необхідності доукомплектувати Пункти Незламності м. Києва необхідними засобами;

— Перевірити готовність до забезпечення роботи закладів охорони здоров'я на випадок критичної ситуації;

— поінформувати киян про роботу та доступ до Пунктів Незламності на період погіршення погодних умов;

— Перед морозами перевірити горища, технічні поверхи житлових будинків, усунути недоліки для недопущення заморожування систем опалення будинків;

З 2022 року у Києві створено понад 1000 Пунктів Незламності. Наразі частину цих об'єктів уже розгорнуто, зокрема вони перебувають у кожному районному відділенні поліції Києва та ще 47 таких пунктів створено на базі ДСНС.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/4126


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися