У Київській області до масових відключень світла: графік та подробиці

На території Київської області готуються до погіршення погодних умов та продовжують час роботи пунктів незламності на випадок масштабних відключень світла.

На території Київської області готуються до погіршення погодних умов та продовжують час роботи пунктів незламності на випадок масштабних відключень світла. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

За словами чиновників, на Київщині очікується значне зниження температури повітря, пориви вітру, ожеледиця, опади. У зв'язку з цим "пункти незламності" на території області працюватимуть цілодобово.

У КОВА провели оперативну нараду з головами районів та громад, керівництвом поліції та ДСНС щодо оперативного реагування на ускладнення погодних умов та ліквідацію наслідків негоди.

Під час наради наголошувалося, що "пункти незламності" мають працювати на території області цілодобово та бути забезпечені всім необхідним. За потреби у громадах розгортатимуть мобільні "пункти незламності".

За погіршення погодних умов, відключення електроенергії чи теплозабезпечення мешканці Київщини можуть прийти в такі пункти та отримати необхідну допомогу: відпочити, випити теплого чаю, зарядити девайси чи скористатися інтернетом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися