У Бучі котеджне містечко зливало нечистоти та забруднювало довкілля

Нечистоти витікали в яр

У Бучі з котеджного містечка зливали нечистоти. Наразі відкрито кримінальну справу.

Про це повідомляє Бучанська міська рада.

Після отримання скарг на забруднення території, мешканці громади вчора викликали інспекторів з благоустрою для обстеження котеджного містечка "Парк Резиденс". Разом з представниками поліції, місцевого комунального підприємства та екологом, було проведено інспекцію. Під час обстеження виявлено дві труби різного діаметру, з яких виливалися стічні води до яру. Зазначено, що котеджне містечко не мало необхідних дозволів на відведення стічних вод.

Заплановано, що комунальні служби незабаром, якщо погодні умови дозволять, перекриють ці труби та вирішать проблему з порушенням екологічних норм. Поліцейські та еколог взяли проби ґрунту для проведення лабораторних досліджень та здійснили заміри забрудненої території. З цього приводу відкрито кримінальну справу та дані про порушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Коментарі" писали, що в Ірпені триває очищення фасадів будівель від незаконно встановленої зовнішньої реклами.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

8 січня 2024, 15:30

Бучанскі особи, з міськРади, його і бачили, як воно будувалося! Аж раптом, ЗАЛИВАЄ НЕЧИСТОТАМИ… Ну ти бачив, такий цирк! Мабуть, вони дивилися квартальних отих, поки будівництво йшло! Це мабуть, оті з НАТО, погоджували усю документацію на відведення та будівництво, і гроші за це отримали (неофіційно)! Місцеві урядовці, таке не зробили б, мабуть…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися