У Києві запрацювали пункти збору новорічних ялинок

Усього 2 січня відкрили 15 пунктів збору новорічних ялинок

У Києві 2 січня розпочали роботу 15 пунктів збору новорічних ялинок - вони відкрилися у всіх районах столиці. Про це повідомили у столичній міськдержадміністрації.

За словами начальника управління екології та природних ресурсів КМДА Андрія Мальованого, зібрані дерева перероблять на тріску на спеціальному механізмі. Навесні їх використають для мульчування (захисту ґрунту від пересихання та перегріву) лунок вічнозелених рослин. "На території виробничих баз районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень та лісопаркових господарств вже підготовлені спеціальні майданчики для збору новорічних ялинок. Презентувати роботу пунктів прийому мають намір 10 січня.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки люде зустрічали 2020 рік на Софійській площі. За даними організаторів новорічних святкувань у центрі Києва, майже 150 тисяч киян та гостей міста зустрічали новий 2020 рік на Софійській площі. Проте усім бажаючим знайшлося місце, щоби у юрбі киян і гостей столиці, під удари дзвонів, виступи улюблених зірок та запашні традиційні смаколики провести рік старий і вітати новий.


Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися