У Києві почало підтоплювати чергову станцію метро: деталі (Фото)

У Святошинському районі української столиці почало підтоплювати станцію київського метрополітену "Академмістечко"

У Святошинському районі української столиці почало підтоплювати станцію київського метрополітену "Академмістечко" - вода там почала просочуватися через стелю. Про це стало відомо із повідомлень, які публікують місцеві паблики у соціальних мережах.

Відомо, що і через вологу вже частково зіпсовані стіни та штукатурка. Протікання почалося відразу в трьох місцях через стелю.

Співробітники метрополітену помітили аварійний стан. Вони підставили під місця, де протікає вода, обрізані пляшки та підклали ганчірки. У КП "Київський метрополітен" цю ситуацію поки що не коментували.

Нагадаємо, що в українській столиці з 18 грудня кардинально змінюють систему оплати проїзду в київському метрополітені - починаються компенсації за вимушені пересадки на станції метро " Либідська". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс". За словами чиновників, з 18 грудня почне працювати система компенсації поїздок через вимушені пересадки на станції метро "Либідська". Проїзд коштуватиме не більше ніж 8 гривень. Місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах №№ 2-М, 60, 43-К та додаткові поїздки до метро на синій гілці.

Тож якщо скористатися автобусом 2-м із Теремків до Либідської, а потім доїхати до центру на метро – одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Навіть за 2 чи 3 вимушені пересадки, все одно пасажир оплачує лише одну поїздку. Але час у дорозі не повинен перевищувати двох годин, щоб компенсація спрацювала. Компенсація діє для пластикової та цифрової карти та QR-квитків, створених з поїздок. Карту потрібно валідувати у наземному транспорті та метро під час кожної пересадки. Поїздки за вимушені пересадки повернуться на карту вже наступного дня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


KGB

14 січня 2024, 19:27

Менше б крали при будівництві- нічого б такого не було! Чогось тунель під Ла-Маншем не затоплює,що той взагалі під водою побудований.

Петрівна

9 січня 2024, 17:14

Пупс, хіба там один Кличко паразіт єтакий? Там кодло вредітєлей!!!!

Пупс

9 січня 2024, 14:44

Посадить нахуй Кличко,собаку,за взятки все порешало!

Явася

9 січня 2024, 14:34

Завжди на всіх станціях стоять відра, завжди десь тіче вода це ОЗНАЧАЄ, що не вистачає української електроенергії, потрібно якийсь привід для економії

Микола

9 січня 2024, 09:52

Це результати роботи чиновників на всіх рівнях і ось вам результати. Забудьте про ЕС, бо не маэ нам там чого отравлювати життя нормальних людей. А на горизонті в вже давно зійшло "сонце" шахраїв з ОП і т.п. і тепер "маємо те що маємо " з мільйонними збитками шоуменського керівництва -- 95 квартал "во всей красе" , а народ в ж@олі !! ЗАСИПАЙТЕ ВСІ ЛІНІЇ НОВОГО МЕТРО -- НЕ ВМІЄТЕ КЕРУВАТИ !!

rkukas

9 січня 2024, 09:15

Станцію "Академмістечко" вже підтоплює років 10 мінімум. Не потрібно тут робити сенсацію

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися